Word jij onze

Relatiebeheerder binnendienst?

Partiar breidt uit en is per direct op zoek naar een Relatiebeheerder binnendienst. In deze functie ben je samen met jouw directe collega verantwoordelijk voor de opbouw en het behoud van relaties met onder meer uitvaartondernemingen, bewindvoerders, mentoren en gemeentes.

Daarnaast behandel je allerhande hulpvragen rondom een overlijden. Denk hierbij aan vragen over vastleggingen vóór een overlijden of over het mogelijk maken van een uitvaart in samenwerking met uitvaartondernemingen.

Als Relatiebeheerder binnendienst bij Partiar weet je jouw kennis over te dragen naar nabestaanden, geïnteresseerden, bewindvoerders en mentoren. Dit kan zijn door het geven van een presentatie tijdens een informatieavond, maar ook tijdens een beurs of een open dag.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een sterk inlevingsvermogen met uitstekende communicatieve skills en weet vertrouwen uit te dragen. Daarnaast ben jij een echte verbinder en denk jij in mogelijkheden en oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van onze contanten. Kennis van het Nederlandse erfrecht is een pré. Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in de uitvaartbranche

  • Geen 9-tot-5 mentaliteit

  • In het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 32-40 uur

  • Werken in een gezellig en hecht team

  • Een goed en marktconform salaris

  • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden

  • Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld tot Notarisklerk

  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Notariaat

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Stuur ons dan jouw motivatie en cv naar directie@partiar.nl t.a.v. Mevr. A. Wagenaar en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Partiar

Partiar is al ruim 15 jaar dè specialist op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. Dat doen wij als gemachtigde van de erfgenamen, als executeur of als door de rechter benoemd vereffenaar. Naast het te gelde maken van bezittingen en afwikkeling van schulden, regelt Partiar ook allerlei praktische zaken rondom de afhandeling van de erfenis. Denk hierbij aan het verkrijgen van notariële stukken, maar ook de ontruiming en verkoop van de woning en de verdeling van de inboedel. Partiar werkt nauw samen met andere professionals zoals notarissen, advocaten en accountants.

Ons kantoor is gevestigd in Sassenheim, gelegen nabij de A44. Ons team bestaat uit 15 medewerkers dat samen hard werkt om erfgenamen te adviseren, ontzorgen en te begeleiden bij de afwikkeling van een nalatenschap.