Kosten

Elke nalatenschap kent haar eigen verhaal en geschiedenis. We vinden het belangrijk dat we eerst een beeld krijgen van de omvang en samenstelling van de nalatenschap. Het kennismakingsgesprek is daarom altijd vrijblijvend en kosteloos en kan bij u thuis plaatsvinden, waar ook in Nederland. Tijdens dit gesprek vertellen we u graag de mogelijkheden van Partiar en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Partiar werkt op basis van een urendeclaratie, deze declaratie is exclusief 3% kantoorkosten. Dit bedrag varieert tussen de €85 en €165 per uur exclusief 21% btw, afhankelijk van de soort werkzaamheden en de ervaring en opleiding van de betreffende medewerker. Eventuele kosten van derden, zoals de notaris, ontruimer en makelaar vallen niet binnen bovengenoemd tarief en komen ook ten laste van de nalatenschap.

Ook wanneer Partiar door de Rechtbank benoemd is tot vereffenaar van de nalatenschap zullen de kosten betaald worden vanuit de nalatenschap.

Marieke de Geus directeur

Marieke de Geus

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Heeft u hulp nodig bij de afwikkeling van een nalatenschap? Onze Marieke de Geus wilt u graag helpen. Het adviesgesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of bij u thuis plaatsvinden, waar ook in Nederland.