Erfgenaam in een onbeheerde nalatenschap?

Afbeelding erfgenaam onbeheerde nalatenschap

Bent u erfgenaam in een nalatenschap en stagneert de afwikkeling doordat niet alle erfgenamen reageren of omdat het erfgenamenonderzoek vastloopt? Partiar kan zich hierbij bereid verklaren om tot vereffenaar benoemd te worden. Door Partiar tot vereffenaar te laten benoemen, geeft u de zorg uit handen en zorgen wij ervoor dat de nalatenschap op een professionele en onafhankelijke manier wordt vereffend volgens de richtlijnen van de Rechtbank.

Partiar kan de procedure namens u middels een advocaat voeren en zich bereid verklaren om tot vereffenaar te worden benoemd. Een vereiste hierbij is dat nalatenschap beneficiair is aanvaard en de nalatenschap de (gerechtelijke) kosten en het loon van de vereffenaar moet kunnen dragen. Enig inzicht in de omvang van de nalatenschap is daarom noodzakelijk. In deze procedure worden de gemaakte kosten en het loon van de vereffenaar betaald vanuit de nalatenschap.

Margriet Westra

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vereffeningsprocedure en Partiar als vereffenaar? Neem dan contact met ons op. Ons adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos en kan bij u thuis, bij ons op kantoor of digitaal plaatsvinden. Partiar is landelijk inzetbaar.