Open dag Monuta Leiden | 14 mei 2022

Na een periode van hard werken is het uitvaartcentrum van Monuta Leiden helemaal vernieuwd en ingericht naar de eisen en wensen van deze tijd. Ter ere van de heropening organiseert Monuta Leiden een open dag op zaterdag 14 mei 2022. Tijdens deze open dag kunt u het uitvaartcentrum vrij bezoeken en een kijkje nemen in het totaal gerenoveerde pand. Ook zullen een tweetal lezingen worden gehouden:

  • ‘Gaan zoals je bent’, verzorgd door Monuta

  • ‘Een levenseinde zonder zorgen’ door onze collega Hans den Braven

Met dit nieuwe uitvaartcentrum biedt Monuta nabestaanden de gelegenheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van hun dierbare. Met dit alles laten zij zien dat iedereen in Leiden, maar ook de inwoners van de randgemeenten Wassenaar, Oegstgeest en Voorschoten, bij hen aan de Gitstraat terecht kan voor een complete uitvaart.

Meld u aan voor de open dag

Meer informatie over het vernieuwde uitvaartcentrum en over de open dag vindt u op de website van Monuta. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag? U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat de Monuta uitvaartverzorgers hier rekening mee houden en tijd voor u reserveren.