Een laatste afscheid en daarna…?

Je hebt het er liever niet over. Maar op 21 maart a.s. kun je je in één keer laten informeren over uitvaarten, testamenten en nalatenschappen, wat er allemaal geregeld kan worden. En daarnaast uiteraard ook om met ONDB-leden het glas te heffen op het leven!

Op het kerkhof bij de Sint-Bartholomeüskerk in Voorhout staat een grafsteen met daarop: “Het is geen grap, hier ligt Ab”. Met daarboven een afbeelding van de steek van prins carnaval. Ab was kennelijk een fuifnummer. Ik ga ervan uit dat Ab zelf bepaald heeft wat er op zijn steen zou komen te staan. Daarmee heeft hij iets gedaan wat veel mensen niet doen: nadenken over zijn dood en wat daarna komt. De bijeenkomst van ONDB op 21 maart a.s. staat in het teken van het laatste afscheid en de periode die daarop volgt. Daarnaast is er aandacht voor de periode voorafgaand aan het afscheid.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt uitvaartverzorger Herma Pijfers (Monuta Herma Pijfers) over wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Hans den Braven (Partiar, executeur van nalatenschappen) vertelt wat er na een overlijden allemaal geregeld moet worden, maar ook op welke manier je praktische zaken kunt regelen voordat je afscheid moet nemen. De bijeenkomst vindt plaats in Crematorium Duin- en Bollenstreek, waar je ook een rondleiding kunt volgen door het prachtige gebouw.

Omdat we daarna ook nog tijd willen overhouden om bij te praten, beginnen we deze keer om 19:00 uur zodat het programma stipt om 19:30 uur kan beginnen.

Het adres is Crematorium Duin- en Bollenstreek, Achterweg-Zuid 62, Lisse. Er is voldoende parkeergelegenheid.

LET OP!
Inloop vanaf 19:00 uur, start programma 19:30 uur.

Marieke de Geus directeur

Marieke de Geus

directeur

Partiar denkt graag met u mee

Heeft u hulp nodig bij een nalatenschap? Of twijfelt u over verwerpen of aanvaarden van een erfenis? Neem contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. Wij denken graag met u mee.