Welkom bij

Partiar Academy

Partiar is als professioneel executeur van nalatenschappen dagelijks bezig met administratieve en financiële en juridische zaken die geregeld moeten worden rondom én na een overlijden. Een van onze werkzaamheden betreft het opdrachtgeverschap voor de uitvaart. In deze hoedanigheid heeft Partiar in de afgelopen jaren steeds frequenter te maken gehad met uitvaartprofessionals uit het hele land.

Als uitvaartprofessional heeft u naast uw eigen brede takenpakket altijd te maken met nabestaanden en de vragen waar zij mee zitten. Vanuit deze gedachte heeft Partiar gemeend iets te willen betekenen voor deze uitvaartprofessionals. Door eendaagse verbredende cursussen aan te bieden die u kunt gebruiken naast het eigen takenpakket.

De cursus is naast een dag met verdiepende inzichten in onder andere erfrecht en opdrachtgeverschap tevens een uitnodiging en kennismaking met ons team waar u voor diverse vragen altijd terecht kunt.

Cursus: (G)een opdrachtgever voor de uitvaart

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat iemand voor een uitvaart kan of wil tekenen. Door de juiste personen om u heen te verzamelen, te beschikken over de juiste informatie en goed op de hoogte te zijn van actuele regelgeving, bent u als uitvaart professional goed voorbereid. Wij vertellen het u graag tijdens onze cursus.

Cursus: Basiscursus Erfrecht

Testament, versterfrecht, erfopvolging en het opeisen van de legitieme portie kunnen na een overlijden ter sprake komen met nabestaanden. Complexe onderwerpen die wat uitleg nodig hebben. Wilt u als uitvaartprofessional uw kennis erfrecht uitbreiden? Meld u zich dan aan voor onze Basiscursus Erfrecht.

Permanente educatie van NaVU

Alle cursussen van Partiar Academy zijn geaccrediteerd door de NaVU.